Efter bara en vecka med juicen försvann värken i lederna

Inga-Lill Perssons ledvärk försvann med rödbets- och lingonjuice.Med sina värkande leder hade Inga-Lill ingen ork. Hon började dricka rödbets- och lingonjuice för att skydda hjärta och kärl och upptäckte att ledvärken försvann.

Inga-Lill Persson har haft artros i över 15 år och för 2 år sedan fick hon dessutom artrit. Hon har konstant levt med stela, ömmande och värkande leder. Trots starka värktabletter hade Inga-Lill ständig värk vilket ledde till att hon tappade energin eller lusten att ta sig för särskilt mycket. Läkarna sa att det inte var mycket mer de kunde göra.

I en hälsotidning läste hon att rödbets- och lingonjuice kan sänka blodtrycket. Utan att först tänka på sina egna problem tipsade hon sin väninna om juicen. Väninnan hade drabbats av en stroke och efter det inte kunnat sänka sitt höga blodtryck trots medicin. Efter bara en vecka med juicen hade väninnans blodtryck sänkts vilket gjorde Inga-Lill mer intresserad. Eftersom Inga-Lill var 64 år tyckte hon att det var värt att prova juicen för att förebygga eventuella problem med hjärta och kärl. Hon hade inte en tanke på att detta skulle komma förändra hennes liv för alltid. Efter bara en vecka med rödbets- och lingonjuicen upptäckte Inga-Lill att hennes värk i lederna försvann. Hon trodde först att det var inbillning men värken kom inte tillbaka så länge hon drack sin juice.

”Jag märker med en gång om jag hoppar över juicen för då får jag ont. Det bästa jag gjort var när jag började med rödbets- och lingonjuice”, säger Inga-Lill.

Nu (2016) har snart ett år gått och Inga-Lill är fortfarande utan värk i sina leder. Hon behöver inte längre dagligen äta starka värktabletter och energin och lusten att vara aktiv har kommit tillbaka.

Annons från RÅ.se - RÅ Ingefära, en shot med riv

Annons från RÅ.se - RÅ Ingefära, en shot med riv

© 2024  Råkraften.se